Kære sejlere,

Så står vi foran sejlsæson 2024 på en dejlig forårsdag! 

Jeg kommer direkte fra Blokhus, hvor vi har set og hørt Vesterhavets brusen.

Bølgegang kan vel også sige der har været i vores sejlklub. Først med Jan Tofts afgang som havnefoged – desværre på grund af alvorlig sygdom!

Senere med formandens afgang. Der er grund til at takke Airo for en meget arbejdsom indsats gennem 4 år. 

Vi har kæmpet lidt med at få besætningen på plads – det har vi nu:

Frank er trådt til som havnefoged, Emil og Cristoffer arbejder på pladsen og tager sig bl.a. af bådhåndtering sammen med Frank. Vivi styrer bogholderiet, Mia of Katharina passer skranken og støtter Vivi og Frank med deres administrative opgaver. Det skaber arbejdsro - både på havnen og på kontoret! Til glæde for os medlemmer.

Der er fuld gang i søsætning af både – vi har over 100 både med mast og ca. 200 både uden, der skal i vandet. Hjælp personalet med at få det til at køre så gnidningsfrit som muligt.

Og selv om det er sagt og skrevet mange gange, så kom med jeres forsikring på båden og få jeres årsmærke. Sidste år havde vi en indtægt på over 160.000 kr. fra både, der ikke havde årsmærke på 1. maj. Det er selvfølgelig gode penge, men det er ikke på den måde vi ønsker at få penge i kassen!

Klubben har stadig store udfordringer: En kontrakt med 2 års opsigelsesvarsel – en metro linje der måske kører hen over vores havn – REDAs planer om bebyggelse på B & W grunden. Kom til medlemsmøde på tirsdag og hør mere om dette.

Jeg minder også om, at vi har Pinse tur til Råå, lørdag den 18. maj – kom og sejl med.

Og her til sidst, tak til kanonerlauget for den højlydte varsling.

Og så er det tid til at sætte standeren: Vores 2 juniorer, Emil og Ludvig, står for det: sæt standeren.

 

Og til sidst: Et trefoldigt hurra for sejlklubben Lynetten.

 

Og så er det tid til et Lynettesæt

 

20240413 145953