Forårsjævndøgn eller allerede bag os, dagene bliver hastigt længere, og mange af os er godt i gang med at forberede den nye sæson.

Bestyrelsen startede sæsonen med lidt uventede opgaver som følge af, at Airo Bjarking – en måned efter generalforsamlingen – valgte at trække sig som formand for sejlklubben og medlem af bestyrelsen. Der er grund til at takke Airo for en uvurderlig indsats for klubben de senere år.

Bestyrelsen har som konsekvens heraf foretaget en ny konstituering; Rahlf Nielsen (tidligere næstformand) blev valgt og er trådt til som formand. Rahlf ønsker at beholde ansvaret for kapsejlads – uden stemmeret - hvilket bestyrelsen har imødekommet. Camilla Bjørn er trådt ind i bestyrelsen uden porte følge – med stemmeret. Bodil Vestergaard blev valgt som ny næstformand.

Bestyrelsen har fokus på at få løst de opgaver, der følger af generalforsamlingen om at komme videre på oprydning på land; herunder afklaring af forhold vedr. Jyden, som – blandt andre - de kritiske revisorer havde stillet spørgsmål om. Det skal understreges, at bestyrelsen i arbejdet med Jyden får rådgivning af - og arbejder tæt sammen med vores advokat.

Det er på mange måder det lille private ”årshjul” der står for døren: bådene skal vaskes og poleres inden de igen skal i vandet – og for nogle er det modsat: både, der har overvintret i deres rette element skal måske lige skal en lille tur på land og ses efter. Vi håber på godt vejr til alle.

Som led i dette er også, at vi skal huske at få hentet årsmærket, som jo skal side i stævnens bagbord side, så det er nemt for personalet at overskue. Dette årsmærke indikerer både, at du er medlem af klubben og at du har betalt din ansvarsforsikring. Så husk også at medbringe dokumentation for betalt forsikring, når du henter dit årsmærke.

I klubbens årshjul er det en tradition, at vi sætter en ny stander op som symbol på, at vi er i gang med ny sejlersæson. Det er den 13. april, og vi håber at se rigtigt mange.