Kære lejer på Refshaleøen, 

By & Havn i gang med en række tekniske forundersøgelser på Refshaleøen, hvor der bl.a. skal foretages en geoteknisk og miljøteknisk undersøgelse af jord og grundvand.

Undersøgelserne udføres af Ingeniørfirmaet Rambøll. 

Jordbundsundersøgelse

Jordbundsundersøgelser omfatter besigtigelse, afsætning og udførelse af boringer, samt udtagning af vandprøver. Ved besigtigelsen gennemgås arealerne for at lokalisere evt. tanke, olieudskillere, værkstedsaktiviteter etc. 

Boringer afsættes med pæl eller spraymaling på jorden, og udføres med lastbilsmonteret borerig eller borerig på bælter. Der bores til 6 - 8 m, og der sættes et pejlerør i boringerne. Boringer afsluttes i terræn med betondæksel. Hver boring udføres på 3-5 timer. Vandprøver udtages nogle dage efter boringerne er udført.

Generelt 

Under prøvetagningerne, vil vores teknikere i visse tilfælde bruge værnemidler som handsker, briller, maske ol. Det er ikke fordi vi har mistanke om, at der er forurening på grunden, men prøvetageren tager dagligt mange prøver og skal derfor beskytte sig mod støv, jord og evt. miljøfremmede stoffer. 

Tidsplan

Undersøgelserne forventes at blive udført fra ca. midt juli til midt september 2022, med besigtigelse af området i slutningen af juli og egentligt borearbejde i august (ugerne 32, 33 og 34) samt vandprøvetagning i september.

Kontakt før og under arbejdet

I forbindelse med planlægning af undersøgelserne og adgang til lejemålene, vil I blive kontaktet af Rambøll for at aftale besigtigelse og prøvetagning. 

Hvis I har tilknyttet fremlejere, er det nemlig vigtigt at der bliver lavet en aftale om adgang til lejemålene, og dette kan vi planlægge sammen når vi kontakter jer.

Hvis der er spørgsmål, kan du kontakte:

  • By & Havn:  Amanda Ziegler Dybbroe– Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf. 2016 9376 
  • By & Havn: Simon Emil Brückner – Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf. 2175 47 80
  • Rambøll jordbundsundersøgelser: Uffe Petersen - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf. 5161 8666

Med venlig hilsen / Best regards

Amanda Ziegler Dybbroe

Projektleder/ Project Manager

Plan & Bæredygtighed

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Direkte:  +45 3376 9896

Mobil:     +45 2016 9376

HENT VISITKORT

By & Havn

Nordre Toldbod 7

DK-1259 København K

www.byoghavn.dk

Tlf: +45 3376 9800

CVR: 30823702

EAN: 5798009800107