Nyheder fra 'Min Baad.dk'

min baad logoMin Baad.dk er et website for kapsejlere, tursejlere, motorsejlere og surfere. Med Minbaad.dk får du det hele- også test af både, udstyr pristjek og portrætter.

Klik på linkene nedefor for at se de seneste sejlbåd nyheder.

Seneste Sejl
  1. The Royal New Zealand Yacht Squadron har bekræfter udfordringen fra Long Beach Yacht Club i Californien. Navnet Stars & Stripes Team USA er godkendt af Mr. America's Cup, Dennis Conner.
  2. Tidligere tv- og radiovært Mads Vangsø og kaptajn i hæren Lasse Hansen, startede i går med at ro fra den kanariske ø La Gomera og mod Antiqua. Den farlige tur ventes at tage 30-45 dage.
  3. Poul Erik Nielsen fra Bogense Sejlklub er indstillet til prisen som "Årets Frivillige Idrætsleder på Fyn". Klubformanden er initiativtager til og mangeårig stævneleder for Palby Fyn Cup.
  4. Struer er værtsby når 70 H-både skal dyste om verdensmesterskaberne på Struer Bugt i sommeren 2021. - Struer Kommune og sejlads er et perfekt match, siger byens borgmester.
  5. U21-verdensmesteren i Laser Radial er blandt de nominerede til Danmarks ældste idrætspris. I år er det 80. gang, at Dagbladet Politiken hæder årets største talentpræstationer.