Duelighedsteori + mulighed for yachtskipper 3 - lige uger - FULDT BOOKET

Den Oktober 28, 2019
Skrevet af Kristine Boesgaard
Kategorier: Sejlerskolen
Hits: 1708

KURSUS ER FULDT BOOKET - KONTAKT Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. FOR VENTELISTE

 

Sejlerskolens kombinerede kursus i teori til duelighedsprøven og Yachtskipper af 3. grad

Det er ikke længere muligt at tage en uddannelse som yachtskipper af 3. grad uden først at have bestået duelighedsprøven (teori og praktisk). Vi udbyder derfor et kombineret kursus for dig der har lyst til at udvide din viden om at navigere og færdes sikkert på havet.

Kurset er et kombineret kursus der både dækker duelighedsteorien, samt den udvidede teori der høre til yachtskipper 3 uddannelsen. Det er også muligt at stoppe undervisningen med endt duelighedseksamen. Holdet egner sig bedst til deltagere der allerede har den praktiske del af duelighedsprøven.

Suppleret med en praktisk sejladseksamen har du som yactskipper af 3. grad ret til at være styrmand på fritidsfartøjer (op til 24 m) i fart på alle have og har ret til at føre fritidsfartøjer på op til 24 m i Østersøen og Nordsøen, omkring de Britiske Øer, Norge, Færøerne og langs Grønlands kyster.

Der kræves en bestået duelighedseksamen (praktisk og teoretisk del) før deltagelse i Y 3 eksamen. Med en bestået eksamen i yachtskipper af 3. grad kan denne følges op af en eksamen i yachtskipper af 1. grad.

Det teoretiske kursus giver dig udover kendskab til søvejsregler, skibskending (dags- og natsignaler), afmærkninger, samt vigeregler der gælder i danske farvande, udvidet kendskab til navigation, sømandskab, havmiljø og søret. Desuden skal deltagerne i løbet af kurset udarbejde et projekt der overordnet indeholder planlægning og ’gennemførsel’ af en 3 dags sejltur. Undervisning i navigation sker både på elektroniske søkort og dels på papir.

Kursus afsluttes med en eksamen der omfatter 1/en stopprøve i søvejsregler og 2/ aflevering af en skriftlig søkortopgave med efterfølgende mundtlig eksamination i pensum. Se mere om yachtskipper uddannelse og eksamen her :

http://www.dfukc.dk/vejledning-uddannelseskrav/

Kursus afvikles som klasseundervisning hver 2. torsdag og som fjernundervisning på de mellemliggende torsdage.

Kursusperiode: 28. oktober 2019 til Maj 2020.

Undervisningen sker i samarbejde med www.yachtskipperskolen.dk

Kursuspris: 3.500 kr (uden Y3 er prisen 2.250 kr – skriv da til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. efter tilmelding), ekskl. undervisningsmateriale (ca. 1.500 kr. - kun ca. 1.000 kr for duelighed).

(der er ikke krav om medlemskab af S/K Lynetten)

Kursus afgiften vil blive opkrævet af kontoret og skal være indbetalt inden kursus start, hvorefter tilmeldingen er bindende.

Tilmelding foregår online via. formularen på hjemmesiden, hvor antal af ledige pladser også kan ses.

Når alle spørgsmål er besvaret sendes skemaet, og afsenderen vil modtage en kopi som kvittering.

Vi ses på Sejlerskolen.

/Kristine Boesgaard

Sejlerskoleformand

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kommer

 • Gravatar Michael Stefan Rathje-Sørensen
 • Gravatar Ninna Katrine Sanden
 • Gravatar Nikolaj Østergaard Thomasen
 • Gravatar Lasse Frost
 • Gravatar Julie Nørregaard Jensen
 • Gravatar william milsted
 • Gravatar Matthew Wright
 • Gravatar Eva Birkholm
 • Gravatar Poul Dam
 • Gravatar Jonas Skovbjerg Fogh
 • Gravatar Jeppe
 • Gravatar Andreas

Båd nyheder fra minbaad