Dykkerklubben Lynetten holder til ved Klubhus Vest. I vores to træbeklædte containeren har vi vores grej, kompressor og dragter.

Fordi det er en stille del af havnen, er der hyggeligt at samles i klubben. Men vi nyder også at kunne sejle ud fra havnen i vores RIB og udforske de mange spændende vrag, som Øresund har at byde på. I løbet af ugen er der mulighed for et fyraftensdyk på Havheksen på Amager Strand .

Efter et vellykket dyk hygger vi ofte med grill og udveksler dykkerhistorier, mens flaskerne fyldes med luft igen. På helligdage eller i weekender har vi tit taget RIB’en på længere ture eller pakket bilerne og kørt til f.eks. Helsingør, Lillebælt, Svendborg, mm.

Det er også typisk om sommeren, vi tager imod flest nye medlemmer. Og her sætter vi en dyd i at dele ud af gode råd fra erfarne til nye dykkere. Vi har også masser udstyr, som medlemmer kan låne, så de hurtigt kan komme i gang med at dykke, hvilket vi er meget stolte af. Vi er en bred klub, der både består af helt nyuddannet dykkere og folk, der huledykker med rebreathers og andet spændende grej.

Når vinteren banker på, rykker vi fyraftensdyk over til svømmehallen, hvor der er mulighed for at finpudse sin dykkerfærdigheder eller bare svømme nogle nogle baner i bassinet. Selvom om det er mørkt og koldt, finder vi stadig tid i weekenderne til at komme ud og svømme i det åbne hav. Det anbefales dog, at man gør det i tørdragt.

Kontakt os gerne for at høre mere. Vi står til rådighed for at fortælle om vores gode kammeratskab i dykkerklubben. Vi vil glæde os til at møde dig.

Web: https://dykkerklubbenlynetten.dk/
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dykkerklubben Lynetten