Om sejlserskolen

Senest opdateret: Søndag, 23. april 2017 Skrevet af Webmaster

see url Sejlerskolen Lynetten

click here S/K Lynettens sejlerskole er for voksne der ønsker at lære at færdes på vandet med størst mulig sikkerhed for sig selv og andre. Sejlerskolens kursus er delt i en praktisk og en teoretisk undervisning del og forløber over et eller to-år. Afsluttende prøver giver duelighedsbevis i fritidssejlads.

go site I  sommerperioden fra maj – september er der undervisning i praktisk sejlads. Med en ugentlig sejladsaften for eleverne en grundig træning i at føre en sejlbåd, lærer om samarbejde og sikkerhed til søs. Undervisningen sker i små hold, af tre elever og én instruktør og foregår i en af skolens både.

buy tastylia I vinterperioden (oktober-maj) er udbydes den teoretiske del af duelighedsprøven. Undervisningen sker i klubbens lokaler en hverdags aften om ugen, typisk fra kl. 17-21, og afsluttes med en eksamen (weekend).

see Sejlerskolen tilbyder desuden teoretiskkursus i Yachtskipper.

angler30 opzioni digitali Sejlerskolen afholder derudover andre kursuser for klubbens medlemmer, f.eks. Sø-sikkerhedskursus (brand og førstehjælp), VHF-kursus, ankerlægning, spiler sejlads m.m. Kursuser udbydes efter ønske fra klubbens medlemmer og når det er muligt (følge med her på siden).

go Skolebåde

anyoption it Skolesejlads foregår i en af sejlerskolens både. Skolen råder i øjeblikket over to Nordiske Folkebåde, én  IF’er og én international 806’. Vedligehold, til- og afrigning varetages af skolens elever.

Duelighedseksamen

opcje binarne czy to legalne Giver ret til at føre et faretøj op til en længde på 15 m (50 fod) til lystsejlads i alle danske og internationale farvande. Beviset gælder også for motordrevne faretøjer med ubegrænset motorkraft. Se mere om prøven her (http://www.fritidssejler.dk/Uddannelser/Sider/Duelighedspr%C3%B8veisejladsforfritidssejlere.aspx)

go Yachtskippereksamen

Yachtskipper uddannelsen er en to delt uddannelse og deles i en yachtskippereksamen af henholdsvis 3. og 1. grad.

Som yactskipper af 3. grad har du ret til at være styrmand på fritidsfartøjer (op til 15 m) i fart på alle have og har ret til at føre fritidsfartøjer på op til 24 m i Østersøen og Nordsøen, omkring de Britiske Øer, Norge, Færøerne og langs Grønlands kyster.

Med en bestået eksamen i yachtskipper af 3. grad kan denne følges op af en eksamen i yachtskipper af 1. grad. Som yachtskipper af 1. grad kan du efter en vis farttid opnår retten til at føre fritidsfartøjer op til 24 m i fart på alle have.

Der afholdes et yachtskipper kursus i hver sæson, typen (3. eller 1. grad) afhænger af de tilmeldtes ønske.

Pris og tilmelding

Kursus i praktisk sejlads koster 2.050 kr. inkl. elevhåndbog og prøvegebyr.

(For at deltage i det praktiske kursus kræves det, af forsikringsmæssige årsager, desuden af man er medlem af S/K Lynetten)

Teoretisk kursus i duelighed koster 2.050 kr., ekskl. undervisningsmateriale (ca. 1.000 kr.).

(der er ikke krav om medlemskab af S/K Lynetten)

Kursus i yachtskipper koster 3.050 kr., ekskl. undervisningsmateriale (ca. 1000 kr.).

(der er ikke krav om medlemskab af S/K Lynetten)

Tilmelding sker via S/K Lynettens hjemmeside og åbner ca. 2-3 måneder før kursusstart.

Kontakt

Spørgsmål om sejlerskolen, kursus og undervisning kan ske til sejlerskoleformand Kristine Boesgaard på tlf. 20 72 74 48 eller på sejlerskole@lynetten.dk

 

 

 

 

 

Sunday the 25th. S/K Lynetten, Refshalevej 200, 1432 K, tlf. 32 57 57 78. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.