Delebåde

Senest opdateret: Søndag, 23. april 2017 Skrevet af Webmaster

crossland ie Delebåde

http://www.jsaspecialists.com/?niomas=Binary-option-data-trading-signals&362=15 Lynetten S/K har to både, en Shipmann 28 og en Sagitta 26, der kan benyttes af klubbens medlemmer. Det kræver at man er medlem af klubbens delebådslaug og at man har et gyldigt duelighedsbevis. Delebådslauget består af frivillige i alle aldre – der sammen vedligeholder og istandsætter bådene.

enter site Praktiske information

http://economicforumpbc.com/?nikolasdk=corsi-per-opzioni-binarie&a72=c7 Lystarbejde

go Som medlem af delebådslauget skal man være indstillet på at deltage aktivt i alt vedligehold og istandsættelse. På gruppens facebookside (’Har du lyst? – Delebåde Lynetten’) organiseres arbejdsdage, fælles ture og andre sociale arrangementer, frit af medlemmerne. Delebådslauget drives udelukkede af frivillige der alle brænder for sejlads og socialt sammenværd.

see url Bliv medlem af delebådslauget

truffa autopzionibinarie Når man blive medlem af delebådslauget betales et depositum på 500 kr. Beløbet er et engangsbeløb der tilbagebetales ved udmelding af lauget. Tilmelding sker på kontoret – husk medlemskort og duelighedsbevis.

go site Booking og vedligeholdes gebyr ved brug af bådene

training azioni binarie Ved booking af bådene betales et vedligeholdelses gebyr på 100 kr pr. dag/sejlads.

Det er kun muligt at booke en sejlads af gangen. Uden for sommerferie-månederne (juli-august) kan der max. bookes 7 sammenhængende dage.

I sommerferien er det muligt at låne bådene i max. 14 sammenhængende dag. Ønsker til sommerferiesejlads indgives seneste 1. juni, hvorefter der trækkes lod om ugerne.

Alle bookning foregår via en fælles google-kalender, som kun medlemmer af lauget har mulighed for at rette i.

Google kalender  (link til kalender: follow url
https://calendar.google.com/calendar/embed?src=jf6mm6bot84gg7da6pbrtj9n30%40group.calendar.google.com&ctz=Europe/Copenhagen)

Reglement (link til reglement)

 

 

 

 

Sunday the 25th. S/K Lynetten, Refshalevej 200, 1432 K, tlf. 32 57 57 78. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.