Formandens spalte

Personaleændringer i Lynetten

Senest opdateret: Tirsdag, 12. december 2017 Skrevet af Georg Niemann

source url Som det vil være nogen bekendt, er der sket store ændringer i personalet på kontor og havn i det seneste års tid. Thomas Christensen, som har været havneassistent i mange år stoppede i sommers, Britt Nielsen stoppede pr. 1. november og havnechef Ole Nissen er fratrådt pr. 1. december.

opcje binarne co to

order premarin from mexico Alle medarbejdere har igennem tiden gjort en stor indsats, som jeg har sat meget pris på over årene. Især Thomas og Ole har arbejdet på havnen og i klubben igennem mange år, så meget desto mere er det med beklagelse at bestyrelsen har måttet træffe afgørelsen om at stoppe samarbejdet nu.

go to site Det er i en sådan situation, at det er en glæde at kunne informere om, at der er indgået aftale med Claus Laurentius Berthelsen om at overtage posten som bogholder. Claus’ seneste ansættelse var i Nordea som er et af de steder hvor han har hentet stor økonomisk erfaring. Claus har også arbejdet med mange tilknyttede opgaver som f.eks. IT, Løn og undervisning. Claus er tillige en erfaren sejler og sejlinstruktør. Jeg og bestyrelsen glæder os til samarbejdet med Claus.

metformin buy fedex Og vi er også glade for at vi kan se frem til fortsat at kunne nyde godt af samarbejdet med havneassistent Simon Løvendahl Sørensen og havneassistent Heinrich Nielsen, som begge har ydet en ekstraordinær stor indsats i de seneste måneder.

http://hautplantade.com/?pemeb=antonio-lorenzo-trader&b9a=88 Der er stor aktivitet for at finde dels en ny havnechef og en ny havneassistent, så vi kan have et fuldt hold som har vænnet sig til at arbejde sammen, når vi rammer den næste sejlsæson i 2018.

source link Jeg ved jo godt, at nogle vil ønske sig at vide meget mere om hvad og hvorfor, men det er god professionel etik, at man ikke diskuterer personale og ansættelsesforhold i det åbne. Det er et hensyn man skylder personalet, både de, som er her fremover, men også af hensyn til de, som ikke er ansat mere.

watch Med venlig hilsen

trading opzioni binarie online Georg Niemann

go site Klubformand

Friday the 19th. S/K Lynetten, Refshalevej 200, 1432 K, tlf. 32 57 57 78. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.