consigli trading binario

go

Seneste nyheder

Skal vi have en havn eller en havnetunnel ?

Senest opdateret: Mandag, 17. juni 2013 Skrevet af Georg Niemann

الخيارات الثنائية إشارات مراجعة البرمجيات Lige nu, må man sige, at det er der nok ikke nogen der ved med sikkerhed-

http://www.arcimedia.co.uk/?termostat=strategia-opzioni-binarie-stocastico&71f=d5  

http://ny.ithu.se/category/mooc Stort var chokket, da jeg en meget tidlig morgen hørte, at nu var det afgjort, havnetunnellen var på vej. De lokale medier havde helt styr på situationen, klubhuset kunne bruges til omklædning for tunnel-arbejderne. På mange måder var det svært at koncentrere sig om andet resten af den dag. Siden viste det sig, at sagen lige skulle igennem Københavns Kommunes økonomiudvalg, men protesterne var til at overse, Enhedslisten og enkelte SF'ere gjorde lidt modstand, men så var det vedtaget alligevel. Man kunne så håbe på, at Borgerrepræsentationen ville gøre lidt mere væsen af sig, og ja vedtagelsen blev udskudt til et næste møde, men da vi var inde i december, var aftalen gået igennem uden de store sværdslag.

Men, det som var vedtaget var, at man godkendte indstillingen fra Trafikministeriet, der kom ikke umiddelbart nogen buldozere.

Tastylia online without prescription Men efterhånden fik vi fat i forskellige tegninger, og til sidst fandt vi også det materiale som Rambøll havde lavet som et oplæg, og der var ikke meget at tvivle på, Rambøll så ingen grund til at undersøge alternative føringer, vejen og hele udfletningen skulle ligge lige hen over langt det meste af Margretheholm havn, så der ikke ville blive meget andet en Østmolen og måske Bro 1 tilbage, altså meget værre end de hidtidige skitser, som har været fremme siden havnen blev etableret for snart 35 år siden.

source link Siden da har vi løbet forskellige myndigheder på dørene, og vi har også modtaget pæne breve fra både Overborgmester Frank Jensen og fra Transportminister Henrik Dam Kristensen- Fælles for disse breve er, den beroligende melding, at der endnu ikke er vedtaget noget og at man endnu ikke har fundet ud af, hvor man vil finde de 27 Mia. kroner, som projektet forventes at koste. Men beroligelsen hjælper nu ikke så meget for planerne er ikke taget af bordet og selvom det måtte tage en del tid inden der sker noget, så er der gået lidt skår i havneglæden.

source site For hvis nu truslen er rykket så meget nærmere, som den trods alt er, kan det så betale sig at renovere de resterende broer? Træ, som er skruet fast ude i regn og frost kan ikke sælges til samme pris, som træ der ligger pænt på paller. Og hvis maling ført er kommet ud af bøtten, så er det ikke sådan at få tilbage. Men så usikker som situationen er, må man nok også sige, at en velholdt havn giver større incitament til at hjælpe S/K Lynetten end en havn, som har fået lov til at forfalde mere eller mindre. Så min holdning er, at vi bør følge vores vedligeholdelsesplaner som planlagt, men måske nok kigge kritisk på opgaver, som først gavner på langt længere sigt.

see url Det siger sig selv, at bestyrelsen skal lægge sig i selen for at være et skridt foran de forskellige myndigheder, dels med at skaffe de seneste oplysninger og dels med at prøve at påvirke beslutningerne, så de kan blive til klubbens bedste. Bestyrelsen er ved at nedsætte et udvalg, som både tæller bestyrelsesmedlemmer og andre medlemmer med de rigtige kompetencer.

come fare analisi tecnica forex Men …. S/K Lynetten lader sig ikke bare sådan ryste ret længe af gangen, i stedet for at fortvivle, afholder vi en storslået 35 års fødselsdag den 1. juni 2013 og alle er inviteret. Og en sådan fest er selvfølgelig også en god lejlighed til at vise hvad vi har og at vi er glade for det. Kunne vi få besøg af presse og politikere så kunne vi måske gøre endnu mere for vores sag.

Sunday the 25th. S/K Lynetten, Refshalevej 200, 1432 K, tlf. 32 57 57 78. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.